27 april, 2024
Okategoriserade

Sunsilk Co-Creations Plumped Up Volume

I början av augusti fick jag ett paket med Sunsilks nya volymshampoo och balsam för påseende, Sunsilk Co-Creations Plumped Up Volume utvecklad av Teddy Charles. Jag har använt det enbart sedan dess och älskar det! Mitt hår verkar vara urtypen för  detta shampoo, för Lipgloss Bitch tex hatade det! Eller åtminstone inte bra för henne.

För att ge er förutsättningen för hur mitt hår är, kan jag säga att det är ett typiskt skandinaviskt, tunt och spikrakt hår. Det blir också lätt fett, jag brukar få tvätta det ungefär varannan dag om jag vill att det ska vara fint. Dessutom är det just nu på utväxt, så det är inte direkt uppklippt eller nåt sånt utan bara en tråkig gardin.

Det är inget märkvärdigt, drygt eller väldoftande shampoo/balsam, men det gör sitt jobb – dvs ger mitt hår volym. Jämfört med Doves hårprodukter mot torrt hår som jag fick samtidigt, är detta rena drömmen. Jag har tittat efter detta i alla affärer jag varit i på sistone, men inte sett det nånstans. Men det ska finnas i every day grocery store, så jag vet inte…

Mitt betyg är iaf 4,5 av 5! Nästan tipptopp, kunde varit lite drygare!

3 tankar på “Sunsilk Co-Creations Plumped Up Volume

  1. Håller med Lipgloss bitch..detta ger ingen volym alls! Använder jag bara schampoot så blir håret ok, men med balsam känns håret ännu plattare. Nej det blev ingen volym alls på mitt hår.. *besviken*

  2. Yes, du har så rätt.
    Det är verkligen att kanon shampoo och balsam! Man märker redan när man har det i håret att något händer, det blir luftigare och det känns tjockare och håret är inte platt.

Kommentarer är stängda.