Pressmeddelande, Stockholm, 13 oktober 2010

SachaJuan presenterar Over Night Hair Repair  – 24 timmars vård för håret

Nu lanseras OVER NIGHT HAIR REPAIR, en gelprodukt baserad på rent vatten som, likt en nattcreme för ansiktet, vårdar ditt hår medan du sover. Samtidigt tar SACHAJUAN ännu ett steg ut i världen och introducerar sina hårvårds- och stylingprodukter på den ryska marknaden.

OVER NIGHT HAIR REPAIR bygger upp elasticiteten och styrkan i håret och ger det en fantastisk glans. Den innehåller den högsta koncentrationen Ocean Silk Technology av alla SACHAJUANs produkter och innehåller alger från Rhodophycea och Chondrus Crispus.

Rhodophycea penetrerar håret och stärker det från insidan samtidigt som Chondrus Crispus återfuktar och ger glans från utsidan samtidigt som den skapar en underbar känsla i håret. Algerna tillför också naturliga spårämnen och mineraler.

Användning:

Rengör håret. Applicera på kvällen och låt sitta i under natten; börja i längderna. Produkten är fettfri och ger inte fläckar på normala sängkläder. OVER NIGHT HAIR REPAIR kan men behöver inte sköljas ur på morgonen. Styla som vanligt eller skölj först och styla därefter beroende på den hårkänsla du vill ha.

Pris: 560 kr, 100 ml.

– Avigsidan med hårinpackningar är många gånger att tålamodet tryter när det kommer till verkningstiden som krävs för att uppnå full effekt. Over Night Hair Repair har en fettfri sammansättning som gör det möjligt att tillgodogöra sig den höga koncentrationen av Ocean Silk Technology under natten. Bland våra svenska kunder men framförallt hos våra amerikanska återförsäljare märker vi en allt större efterfrågan av produkter som ger maximal vård av håret, säger Sacha Mitic, grundare av SACHAJUAN.

OVER NIGHT HAIR REPAIR kommer i Sverige att säljas exklusivt på SACHAJUANs salonger och via den nyöppnade internetbutiken på www.sachajuan.com.

Okategoriserade