25 april, 2024
Okategoriserade

Normaderm från Vichy

Jag har köpt ny dag- och nattkräm. Tidigare hade jag en nattkräm från Boots no 7, men förutom att den är slut är det också en burk. HAAAATAR burkar! Så när det blev dags att köpa en ny nattkräm blev det Vichys Normaderm. Jag har använt den några gånger och gillar att den faktiskt håller min hud ”torr”, dvs oljefri även över natten.

Normaliserande nattcreme till fet/oren hud

Hudtyp:
Till oren eller fet hud.

Verkan:
Verkar på natten när talgproduktionen är som störst. Normaliserar porernas aktivitet och motverkar utvecklingen av bakterier. Hjälper till att skapa balans i huden.

Resultat:
Ger en jämn och klar hud. Återställer balansen i huden och ger mindre synliga porer.

Innehåll:
Tub 50 ml.

Jag har också köpt dagkrämen, tyvärr utan spf så det får jag se till att ha i min foundation istället. Denna har jag ännu inte testat med även den är i serien Normaderm.

Ny komplett dagcreme till oren och fet hud

Hudtyp:
Till oren eller fet hud.

Verkan:
Fuktgivande dagcreme för en renare och klarare hud. Med dubbel verkan – både lugnar och gör huden ren. Zincadone+ exfolierar döda hudceller, minskar utveckling av bakterier och ger en ren och klar hudyta. Intrapore-teknologi verkar i porens kärna och minskar orenheter.

Resultat:
Minskade orenheter och mindre framträdande porer. Huden blir jämn och matt.

Innehåll:
Flaska med pump 50 ml.

Här kan du läsa mer om Vichys Normaderm-serie!

2 tankar på “Normaderm från Vichy

  1. Hej Karin!
    De där låter som något som kan passa mig…
    vad kostade dem?
    Hoppas du kör en recension snart, alltid kul :)

    1. Ja, hittills är jag jättenöjd så en recension kommer vartefter. Dagkrämen kostar 175 kr och nattkrämen 189 kr. Kan säkert variera i pris på alla olika apotekskedjor.

Kommentarer är stängda.