26 april, 2024
Okategoriserade

VooDolls

Ni kanske minns att jag köpte en present till mamma när vi var i Kristianstad? Vi var inne i en affär som sålde en massa andligt jox, däribland VooDolls. Mamma är ju rätt mottaglig för sånt, men kristaller och grejer har hon redan till måtta. Så en VooDoll kändes mer som hennes grej.

Att bära eller ge bort en VooDoll är ett sätt att sprida lite magi i vardagen. Varje VooDoll har sina egna specifika egenskaper. Dessa kan användas för att uppnå både kortsiktiga och långsiktiga målsättningar. Som om inte det vore nog finns det dessutom en hel del gamla finurliga ritualer som man kan genomföra för att få lite extra fart på sin VooDoll.

Man kan naturligtvis ha en VooDoll utan att tro på VooDookraften. Fast det är klart, det skadar ju aldrig att prova…..

Mamma fick en Lotus Blade, för av de som fanns kvar i affären var det den som passade henne bäst. Jag tycker väl lite att hon blivit lite för ehm, hunsad, av hennes gubbe…

Lotus Blade

Lotus Blade är en orädd krigare som slåss för frihet och värdighet. Hon avskyr tanken på att vara passiv eller beroende av män.

Lotus Blade motsätter sig all sorts meningslöst våld men hon slår tillbaka med full kraft mot alla former av övergrepp. Hennes intelligens är hennes främsta vapen. Hon är född ledare och en kreativ problemlösare.

Lotus Blade hjälper dig att bli stark, oberoende och självsäker.