27 april, 2024
Okategoriserade

Dagens rutt

Heh, jag är nog världens nörd, men jag tycker sånt här är kul! Jag har alltid undrar hur min rutt skulle se ut utritad på en karta eftersom jag kör lite kors och tvärs genom staden hela tiden. Jag har en gps i min kära lilla Nokia – som äntligen kommit tillbaka i helt skick! – och installerade därför en liten app som heter Buddyway. Den sätter man på och skapar ett konto på buddyway.com, sedan är det bara att köra och så laddar man upp sin rutt på nätet.

Som förväntat åker jag måste runt runt round the block. Men det blir ofta så när man letar efter en adress, letar plats att stå etc. Men detta är Norrköping. Imorgon är det Linköping och den rutten hittar jag inte riktigt.

Första trippen, från lagret i Linköping, via Hackefors till Åby och till stan. Nej, jag tog inte en fikarast i Åby, jag lämnade lådor!

Nästa bild är allt mitt snurrande i Norrköping idag. Jag tror att kaffesymbolerna är när jag hade ett stopp som tog några minuter. Ett av dessa stopp är min lunchrast dock. Klicka på bilden så får du upp en lite större variant!