19 april, 2024
Okategoriserade

Hudvårdsprodukter är Emmas modell

PRESSMEDDELANDE 31 AUGUSTI 2010

Hudvårdsprodukter är Emmas modell

Efter en lång och mångfasetterad yrkeskarriär sadlar Emma Wiklund om och lanserar en egen hudvårdsserie döpt till Emma S., efter Emmas egna modellnamn. Emma S. är resultatet av ett flerårigt utvecklingsarbete och uppfyller alla de kriterier som Emma anser vara viktiga för bra hudvård: multifunktionalitet, fräsch doft och behaglig känsla. Allt detta gör nu Emma i ett nystartat eget bolag.

Enkelheten och effektiviteten hos Emma S. har varit av stor vikt för Emma. Hudvårdsserien lanseras i tre huvudgrupper: Emma S. Moisturising där fyra stycken fuktgivande produkter ingår, Emma S. Cleansing innehållande tre stycken rengöringsprodukter samt Emma S. Ageless med fem stycken anti age-produkter. Tillsammans är produkterna grundläggande för bra hudvård och ger synliga resultat.

– Med den här serien vill jag erbjuda kvinnor ett antal skönhetsprodukter där allt jag tycker är viktigt för bra hudvård finns med. Jag har själv saknat en hudvårdsserie som är riktigt effektiv och säker i attraktiva, personliga förpackningar, berättar Emma Wiklund.

Producent med över 30 års erfarenhet
För Emma är det en dröm som går i uppfyllelse. Hudvårdsserien är ett resultat av hennes egen inspiration och skapande – allt annat än en i mängden. Emma säkerställer produktseriens kvalitet genom ett nära samarbete med CCS, Clean Chemical Sweden AB – ett svenskt företag med mer än 30 års erfarenhet inom hudvård och läkemedel.

– CCS har gjort ett utmärkt jobb i framtagningen av Emma S.. Jag har stort förtroende för vad de gör och samarbetet har varit väldigt kul. Det har varit skönt att kunna känna trygghet med en erfaren och välkänd tillverkare, förklarar Emma Wiklund.

Säljs exklusivt på Åhléns
Emma S. kommer att dra blickar till sig med sina kreativt designade produkter, utformade av Lars Hall. Denna svenska guru inom formgivning har vunnit ett tjugotal Guldägg, ett Platinaägg samt grundat annonsbyrån Hall & Cederquist och designbyrån Lars Hall AB. Lars har utformat produktförpackningarna efter Emmas vision om unika hudvårdsprodukter som är praktiska och funktionella och dessutom ser snygga ut i badrumshyllan. Åhléns har den exklusiva rätten att sälja Emma S. fr.o.m. vecka 36, 2010.

Om Emma Wiklund
Emma Wiklund, född 1968, har en 20 år lång karriär (1988-2008) som toppmodell bakom sig. Hon har lyckats med konststycket att kombinera sin modellkarriär med roller som skådespelare, programledare, krönikör samt styrelseledamot och Consumer and Fashion Advisor på klädkedjan Lindex. Lägg därtill välgörenhetsarbete i kampen mot rasism, AIDS och bröstcancer. Idag är Emma egenföretagare och upphovsmakare till hudvårdsserien Emma S.

Prislista Emma S.

Emma S. moisturising
Moisturising day cream 50 ml 229:-
Moisturising tinted day cream – medium 50 ml 249:-
Moisturising tinted day cream – dark 50 ml 249:-
Moisturising night cream 50 ml 249:-
Emma S. ageless
Ageless day cream 50 ml 379:-
Ageless night cream 50 ml 389:-
Ageless eye cream 15 ml 279:-
Ageless serum 30 ml 329:-
Ageless enzyme peel 75 ml 249:-
Emma S. cleansing
2 in1makeup remover 250 ml 129:-
Cleansing facial wash 125 ml 149:-
Eye makeup remover 150 ml 119:-

3 tankar på “Hudvårdsprodukter är Emmas modell

  1. Jag var nyfiken på Emma Wiklunds produkter och är MYCKET postivit överraskad! Har använt rengöringen och daggremen( serien Ageless)och ögongremen eftersom jag är redan lite över 50.
    Produkterna känns mycket effektiva och doften är neutral.Snygg förpackning och praktisk att ta med sig på resan tex. Jag rekommenderar varmt andra att prova dessa härliga produkter och jag själv stannar och prova allt i denna serie.

Kommentarer är stängda.