Ge dina fransar längd bortom din vildaste fantasi med nya Clinique High Lengths Mascara – Cliniques mest förlängande och lyftande mascara någonsin! Den förlänger fransarna till enastående längd och separerar vackert varje enskilt franshår. Den nya svängda pilträdsformade applikatorn följer ögats naturliga kurva och gör det möjligt för den fintandade kammen att täcka även de allra minsta fransarna från rot till spets. Resultatet är ögon som ser större och vackrare ut – på ett ögonblick!

DEN ABSOLUTA STJÄRNAN: DEN GRÖNA, SVÄNGDA KAMMEN

High Lengths Mascaras unika svängda applikatorkam består av tre rader av tänder som alltid är täckta av den rätta mängden mascara. Den reder försiktigt ut fransarna, separerar varje enskild frans och ger maximal längd. Det nya och genomtänka avståndet mellan tänderna på kammen ser till att varje enskild frans sveps in i en extrem och fjäderlätt längd. Den motsatta sidan av den smarta applikatorn förblir alltid grön och gör det lättare att se vilken sida som skall användas för applicering.

High Lengths Mascara ser till att göra fransarna mjukare, mer flexibla, starka och välformade med hjälp av vårdande ingredienser; Sodium Hyalauronate, Panthenol och Pantethine. Mascaran lägger sig perfekt över varje enskilt franshår utan att klumpa sig eller ramla ner. Den är testad av ögonläkare och passar därför perfekt till känsliga ögon och kontaktlinsanvändare.

EXPERTTIPS

För att uppnå rätt fjäderlätt känsla använd änden av kammen för att definiera de minsta och svåråtkomliga fransarna. Börja vid fransrötterna och applicera mascaran genom att lägga den svängda delen av kammen mot den naturliga svängen på dina ögonfransar. Borsta därefter långsamt uppåt ut mot fransarnas spets för att förlänga och separera.

Allergitestat. 100 % oparfymerat. Långtidshållbar.

NYA High Lengths Mascara finns i butikerna från och med den 9 augusti 2010 och finns i två nyanser: Black och Black/Brown

Rek ca pris: 200 kr för 7 ml.

Okategoriserade