25 april, 2024
Okategoriserade

Att ljuga och hitta på

Jag har blivit anklagad för att ljuga och hitta på, men hur hårt jag än funderar kan jag inte ens komma på ett enda tillfälle då det skett.

Konstigt.

7 tankar på “Att ljuga och hitta på

  1. Kanske är det en person som inte kan ta en sanning? Eller som anser att din emotionella uppfattning om något är felaktig? Sådana människor uppfattar gärna jobbiga påståenden som lögner. Ungefär som en alkoholist som vägrar erkänna sitt missbruk: kallar du honom/henne för alkoholist så ”ljuger” du. Det är enklare att beskylla folk för allt möjligt än att skåda sina egna fel, brister och dåliga handlingar.

    Äsch vad jag babblar. Men jag har upplevt något liknande, och av det fick jag dra dessa slutsatser.

  2. Det säger mer om personen än om dig..Sanningen är illa hörd. Om du inte vet vad denna person avser, så kan du ha gott samvete och jag tror inte ”motparten” har det..
    //Fia

  3. Ja, vad jag än säger till den personen vänds det till att det är jag som gjort nåt dumt… Martyr deluxe liksom. Jag har alltid varit 100% ärlig mot den personen så det är så megakonstigt.

  4. Det låter precis som att personen i fråga är något av en psykopat, de finns ju i alla möjliga former och grader tyvärr. Precis som ”Moonstruck” säger så är personen sjuk på ett eller annat sätt.
    Börja inte tvivla på dig själv, då låter du den andra vinna. Var stark. Stor kram från mig.

  5. Kanske du ska fråga personen ifråga vad hon/han menade? Det kanske var ett missförstånd av något slag? :-)

Kommentarer är stängda.