Tack SaintBella, för att du är en riktig vän!

Jag vill också tacka Alexandra Månälva Mirjamsdotter för ditt bidrag till cancerfonden! Tack för er omtanke!

Värt att notera är också att dessa två är kunder/medlemmar på Nailmail. Tänk vad lite nagellack kan göra! <3!

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (0)
  • Bra! (0)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)
Okategoriserade
  1. Jättefint av dem. Hoppas att dagen inte var för jobbig för dig utan du kände det som du fick ett avslut. Eller ja, det är svårt att uttrycka sig rätt när det gäller begravningen. Känslorna är så personliga och så bräckliga på något sätt. Jag var på min farmors begravning för några veckor sedan och det var hemskt jobbigt. Trots att hon varit sjuk i flera år så minns man ju henne som hon var alla de där fina åren. Man inser hur mycket man kommer att sakna dem. Kram på dig.

Comments are closed.