Jag fick en fråga av Alma om B5. Jag vet att jag fått frågan förut och också skrivit om det förut, men här kommer det igen. Kanske är det någon som missat det och nu äntligen får hjälp med sina finnar! :D

alma skrev:

hej! såg att du ätit b5 cg har beställt men är osäker hur gick det för dig? mvh alma

Hej!

B5 är suveränt! Söker du på B5 i bloggen kan du se att jag skrivit om det massor med gånger:
http://www.vackerunderbar.se/?s=B5

Jag har ätit B5 i ungefär 4-5  veckor nu tror jag, senaste gången alltså. Denna gång försvann finnarna efter 2 veckor, men efter en veckas slarv kom en del tillbaka. Det gäller att ta de 3 teskedarna pulver varje dag som ordineras, och inte upphöra när finnarna försvunnit. För då kommer de tillbaka. Fortfarande får jag en del finnar, men inte alls samma stora utbrott som förut som tog veckor att läka ut.

Så jag rekommenderar absolut B5 till den som har problem med finnar. Om du däremot har STORA problem, kan du ju alltid prova några månader och om det inte hjälper söka hjälp hos läkare. Då kanske medel som Roccutan vara det enda som fungerar.

www.vekk.se är bra förresten, men håll dig till pulvret.

/Karin

Okategoriserade