29 april, 2024

Trött idag

Jag är fruktansvärt trött idag. Eller idag och alla andra dagar. Vet inte om det är i kombination med dålig sömn, för lite sömn eller bara sjukdom. Idag har jag legat på soffan och slumrat mellan att jag sprungit ner till tvättstugan. Men är fortfarande gristrött.

Så idag blev det inga inlägg, men jag har fått lite nytt som jag ska skriva om. Från Dove och Peter Thomas Roth. Imorgon lär ett paket från Barielle anlända också, hurra! Så då måste jag packa igen…

Nåja, hoppas ni haft en fin dag! Berätta gärna vad ni gjort, det vore kul att få höra om andras sköna liv! :D

3 tankar på “Trött idag

  1. Jag har suttit hemma och varit sjukskriven i en urtvättat JC-tischa som syrran hade på sig för 15 år sen som är full med hål, nagellacks- och hårfärgsfläckar.
    Ätit en bit falukorv och ett daimchoklad med apelsinjuice.
    Surfat på lolcats hela eftermiddagen och snackat med KP på msn.
    Byta?

  2. Min dag var snarlik dom flesta andra veckodagar. Behövde inte lämna på dagis så jag kastade mig upp på cykeln okristligt tidigt för att anlända till jobbet strax efter 7!! Jobba, jobba, möte, möte, lunch med kollegorna, hann även med att stilla shoppingbegäret inget särskilt kul bara lite förbrukningsvaror från Kicks. Eftermiddagen ägnade jag åt att hinna i kapp med uppgifter som jag inte hunnit prioritera. Cyklade hem och fick stor puss och kram av både man och barn (härligt)! Tog åter cykeln till affären, hämtade ut paket från HM samt köpte godis. Lackade om naglarna medan jag såg på Ugly Betty för att sedan somna till Desperate Housewifes innan första reklampausen. Så på det hela taget vad det en ganska vanlig dag hemma hos mig!

Kommentarer är stängda.