Blev inte att jag fick upp en Dagens igår. Vi kollade på film och åt igår och så fick jag rycka ut till min lilla styvmamma efter 9. Sedan var jag för trött för att orka med nåt mer…. Men ni får glädja er åt att det blir två stycken idag istället!

Måndag 14e juli
Dagens består av den blå skuggan från H&Ms Smokey Eyes-palett, samt lite av en persikofärgad i den inre ögonvrån från vårpaletten. Rätt mesig, ska kolla på lite kavalkader för att inspireras. Tycker inte om mina mesiga sminkningar på sistone!

Tisdag 15e juli
Dagens är den grå skuggan från H&Ms Smokey Eyes-palett. Svart kajal och mascara. Lite dystert. Bilden på Wendy är väl rolig, vi blev sittande sådär ett tag i morse. Hon gillar inte riktigt att jag går till jobbet, sprang ut i trapphuset efter mig idag också.

Comments are closed.