27 april, 2024

Stockholm från sin fina sida

Det är riktigt fint här, solen skiner nåt fruktansvärt och just nu känns livet riktigt bra.

Sitter med min/Anders laptop här i receptionen på hotellet och väntar på tjejerna från Skugge & Co.  Trist för Linda att hon inte kom själv. Jag hade nämligen fixat nagellack till henne och hennes döttrar. Men tji fick hon, jag är reducerad till en lunch istället ;)

Mina Minx håller på att trilla av, får nog ta och dra av dem ikväll och köra igång med en Barielle-kur istället på några veckor. Barielle-kur och B5-kur, och kanske tom en Itrim-kur hahaha! Nä usch, tränat 2 ggr på Itrim, jag är så jäkla lat….

Fast nu kan jag iaf skylla på min fot, ska åka till Vrinnevi imorgon och sitta på akuten och vänta i en halv evighet. Misstänker en spricka men kan också vara ett brott på ett ledband. Det liksom hugger och jag kan inte sträcka ut foten ordentligt, så nåt tjafs är det. Ska passa på och ta cellprov med, inte gjort det på alldeles för många år (har faktiskt tom gjort en konisering pga cellförändingar, så rent av korkat av mig att inte ha kollat på sistone!) när jag ändå är där på Vrinnevi. Tror de har drop in på tisdagar också.

Jösses vad produktiv jag blev nu, får ta och pallra mig ner till hotellreceptioner lite oftare!

2 tankar på “Stockholm från sin fina sida

  1. Bra att du gör cellprov Karin! Det är jätteviktigt att gå när man blir kallad. Gör ju duktiga Fröken såklart :) Hoppas dom fixar foten också och att den känns bättre snart.

  2. Problemet är bara att jag inte blivit kallad på flera år, inte sedan jag flytta hit igen från Linköping.
    Tack för omtanken förresten! :D

Kommentarer är stängda.