28 april, 2024

Dagens: On the bottom of Fuji Mountain

Sådär, hemma från hänget med Sanna! Vi strosade runt och pratade som vi alltid gjort och avslutade sedan kvällen på Fräcka – där ingen av oss åt en Greken! Otroligt! ;) Det är först när hon är tillbaka i mitt liv som jag känner hur otroligt mycket jag har saknat henne. Tack för att du finns hjärtat! ♥

Måste ta tag i räkningarna, ta ut Diamond Cosmetics-lådorna, städa kattlådan…. Men jag är väldigt seg och trött numera. Men imorgon! Jag längtar efter dom där dagarna då man får allting gjort på ett kick och man har roligt under tiden. Som det är nu räcker energin knappt till att vända mig om i soffan. :( Svårt att förklara hur det känns, men det är inte roligt. Tur att Wendy är sån hon är, hon viker knappt från min sida när det är så illa.

Nåja, jag är snygg iaf, eller hur? ;) Inga fatlips här inte!!

Dagens är på en grund av Deadly från Mus, en brun skugga som är mer matt och täckande. Ovanpå det en hint av Mad-pigmentet Fuji. Blev inte mycket färg, men jag gitte inte dutta mer med det, tycker det blev bra ändå! Svart gelliner och mascara. Läppstiftet är från Easy Breasy Beautiful, Cover Girl!

Oh, apropå det!! 10 mars börjar säsong 14 av Americas Next Top Model!!

3 tankar på “Dagens: On the bottom of Fuji Mountain

Kommentarer är stängda.