19 april, 2024

Dagens: Teal blev det visst

Herregud, jag kom hem vid 7 och bara sov i soffan! Jag trodde inte att jag var så trött, men jag slocknade. Dock har jag blivit störd av en hysterisk katt några gånger, vet inte riktigt vad hon var så upprörd över men gapig var hon iaf.

Det har gått bra idag, dock väldigt mycket smältvatten och djupa vattenpölar. Tex fick jag vada genom en stor pöl när jag jagade ifatt bussen tillbaka till Norrköping. Chauffören blåste bara förbi hållplatsen men som tur var såg han mig och stannade och då var det bara att jaga ifatt. Men jag fick åka gratis istället, så tack för det! :D

Dagens hade jag egentligen tänkt skulle vara starkt turkos. Men ja, antingen tog jag fel blå skugga eller så blev den mörkare av den svarta basen. Jag grundade med High Tech Lighter Platinum från Mus och svart skugga Black från Face på ögonlocket upp mot globlinjen. Jag borde ha suddat den svarta bättre för tyvärr blev det en skarp kant mot den gröna. Iaf, över den svarta tog jag – vad jag trodde – en turkos skugga som jag sedan suddade upp mot ögonbrynet. Inte alls nöjd med mejken men jag orkade inte göra något åt den.

Ja just det, jag har ju klippt och färgat om håret också. Men frisyren är inte stylad på bilden!

Yay, helg!

En tanke på “Dagens: Teal blev det visst

Kommentarer är stängda.