18 juli, 2024

Deltagare Grön Onsdag

Hallå!

Det visar sig finnas en förklaring till att jag är så trött – förutom tuff cancerbehandling alltså. Mitt HB, blodvärde/järnvärde, är nere på 90! Normalt är väl 120+ nånting. På fredag ska jag få blodtransfusion, yay. Hoppas jag mår bättre efter den! Idag var det förövrigt Lucia på Mikas förskola, han var tärna men ville inte delta utan satt i mitt knä. Blev nog för mycket för honom med allt folk etc. Sötast var han ändå och mysigt var det. Men det var inte lätt att ta sig dit, herregud sådan hjärtklappning…

Just nu är jag inte mycket att hänga i julgranen.

Men, låt oss glömma sjukdomar för en stund! Låt oss besöka er istället!

Deltagare Grön Onsdag

  • Ingegerd har fyndat lack från ChitChat, lack utan namn men med en härlig grön nyans och finish. Like!
  • Linda ligger däckad i influensa, men orkar ändå glamma till det med ett så snyggt lack från Glam Polish! Hah, pun intended!
  • Ankie visar oss en riktigt snygg en från CND, gillar både finishen och nyansen! Riktigt fint, otestat märke för mig.
  • Amela är med, för första gången tror jag, välkommen  <3! Hon visar en riktig snygging från PS Cosmetics! Gillar finishen med!