19 juni, 2024

Grön Onsdag: Depend – Across The Universe – del 1

Hallå och välkommen till veckans Gröna Onsdag! Du är väl med idag? IDAG får jag den nya sortens medicin – Epirubicin och Cyklofosfamid – som jag eventuellt kommer må riktigt dåligt av. Vi får alltså se om jag kan göra en sammanfattning ikväll. Håll tummarna!

Idag tänkte jag visa två av de gröna lacken från Depends fantastiskt vackra kollektion Across The Universe. Lite sent kanske, vet inte om de fortfarande finns att få tag i. Jag har haft dessa en vecka i streck, så fina är de att jag inte velat swatcha dem. Därför dröjer det lite att visa dem….

Först ut att visa är Depend – 5061 – Galaxy Highway och Depend – 5064 – Chasing Starlight.Galaxy Highway är helt amazing! Den veckan var jag väldigt kär i mina naglar, så snyggt när de är lite kortare dessutom. Värsta med dessa lack är dock att det blir silverfolieglitter över fingrarna när man tar bort det, trots att jag använder aceton. Irriterande. Men annars – wow. Så vackra!

2 lager, perfekt formula och pensel. Störde mig inte på att det blev randigt.

Vad tycker du om dessa två?

 

Depend – 5061 – Galaxy Highway

 

Depend – 5064 – Chasing Starlight

 


6 tankar på “Grön Onsdag: Depend – Across The Universe – del 1

  1. Superfina! Jag är självklart med idag även om mobilen ballade ur och nu står det bara Instagram under min bild ?

  2. Urfina gröningar!

    Hoppas verkligen att medicinerna ger sig på elaka knölen och inte på dig så att du ska behöva må dåligt! Jag håller tummarna!

  3. Så himla fina! Jag har den ljusa kvar att bära men tror jag använt den andra redan. Jag hoppas du mår bättre snart <3
    Jag är med med ett sent bidrag. KRAM

Kommentarer är stängda.