19 juni, 2024

Tävling! Vinn 3 lack från China Glaze!

Dags för tävling!

Den här bloggen firar 10 år i år, tänka sig vad tiden går! Tyvärr har jag ju inte råd att fixa en massa giveaways så när jag fick dubbletter av dessa 3 lack tänkte jag att någon av er kunde vinna dem! Det är alltså Beach It Up, Don’t Teal My Vibe och We Run This Beach som står på spel!

⇒ För att vinna undrar jag helt enkelt hur länge du läst min blogg och om det är några särskilda inlägg du vill ha mer av? Skriv en kommentar och följ mig gärna på Facebook också!

Tävlingen avslutas på lördag!

6 tankar på “Tävling! Vinn 3 lack från China Glaze!

 1. Hej. Jag upptäckte som blogg 2010 då va jag med även på nailmail vilket jag gillade o fick massa härliga lack:) sedan tog jag ett avbrott då min son och annat hände.tills för 1-2 är sedan då jag gick mamma ledig med andra barnet i upptäckte nagellack igen. Och ha en blogg själv i nuläge och är med på grön onsdag!!!:D

  Hade varit kul att vinna dessa finigar särskilt det tealfärgade;)

  Ha det gott!

 2. När du hade nailmail började jag kolla lite ibland, sen blev det ett uppehåll till för ungefär 2 år sen tror jag. Då började jag läsa mer regelbundet och sedan började jag vara med på grön onsdag så då blev det iaf en gång per vecka som jag kikade in :)

 3. Sedan i förrgår har jag läst din blogg!
  Tänk vilken snabb utveckling det har blivit på nagellacksfronten! Det var inte länge sedan man bara kunde ha rött/rosa eller ofärgat lack. Vad är annars nagellackets historia? Hade egyptiskorna (eller egyptierna) nagellack eller romarinnorna?
  Jag gräver i jorden i Mellanöstern och där kan man hitta bl.a. sminkpaletter, små mortlar och romerska parfymflaskor. Själv har jag bara hittat röd och gul ockra som man använde som rouge eller puder.

 4. Wow, 10 år är riktigt imponerande! Jag kan inte heller minnas att du under de 4.5 år som jag följt dig tagit någon längre paus. Stämmer det? Imponerande att blogga regelbundet och så ofta som du gör under så lång tid!
  Jag gillar att se sammanfattningarna när du tagit dig igenom en hel kollektion från ex Depend. Gillar när man ser kollektionen som helhet och kan se hur lacken passar ihop samt självklart info om vilka du gillar bäst.

  1. Tack! Nope, ingen paus längre än max en månad. Aldrig tänkt att jag ska lägga ner :)

 5. Jag har läst 5-6år ungefär, har svårt att komma ihåg sånt. Gillar alla fina lackbilder och önskar jag kunde ha lack själv jämt vilket inte går på grund av jobbet. Sen gillar jag alltid sånt som har med hudvård att göra. Och foundations – det är alltid mer givande när någon i ungefär samma ålder snackar foundation än de som knappt passerat 20-sträcket.

Kommentarer är stängda.