Måndag igen och vi är sjuka allihopa. Förutom förkylning har jag fått någon låsning i käken?! Jätteskönt. Nåja låt oss titta bakåt istället.

 1. Måndagspromenad efter dagis med vårtecken i sikte!
 2. Puss lilla Deshi!
 3. Femöresbron som kommer lyftas bort och repareras om möjligt.
 4. Fina lilla Mika som blev 21 månader i tisdags!

 1. Soto i solen, doftandes på blommorna. 
 2. Min älskling <3
 3. I fredags fick jag paket av Maja och Amela. Anders fick sin mobil och platta stulen i måndags på sin arbetsträning. Mobilen får han nog en ny snart hoppas jag, vi har en speciell försäkring hos Telenor som vi fick på prov nu när vi bytte operatör. Men plattan blir svårare att ersätta, så det var en svår förlust. Men då erbjuder sig Maja att skicka deras oanvända platta! Även Amela fick en platta, hon slog sönder sin samma dag och sålde därför lack – varav jag ville ha två. Insåg dock att jag inte hade råd egentligen, så retligt. Men då har Emelie gått och köpt lacken åt mig! Så fina människor det finns!
 4. Min knasiga Soto

 1. Lördagsmys
 2. Söndag morgon och för första gången ever var vi uppe i tid för Vasaloppet! 
 3. Mina nakna naglar. Vänster är rätt fina, höger hand har lite kortare naglar.
 4. Och så busade vi med Soto! Haha oanständigt kul!

Comments are closed.