Dags för en retrospektiv analys igen. Ganska lugn vecka, om man jämför med denna!

1// Måndagsmys med mina bebisar. Skönt med en långsam start på veckan. 2// Tisdag och jag kommer en timme för tidigt till terapin. Blev en promenad på stan. 3// Och efteråt hängde vi på biblioteket. 4// Båten är framme igen! Dags för årets ljusfestival.

 

1// Lite mer inofficiell konst. 2// Moi! Kul med färgstarkt läppstift. 3// Efter ännu en promenad i solen med familjen. 4// I lördags var vi på Arbetets Museum en sväng. Mika lekte med tågen i det lilla rummet.

 

1// Efter ännu en solpromenad! Efter museet gick vi till parken, efter en stunds lek på lekplatsen somnade Mika så då gick vi ett varv nere vid strömmen. 2// Sol i motljus! Inte min öl såklart. 3// Söndag och städdag. Anders togen dusch efter en löpvända och Mika tittade på. 4// Och så satte jag upp ljusslingor eftersom jag vete fan var jag lagt stjärnorna !