18 juli, 2024

I resenecessären 

Är i Valdemarsvik med min mamma just nu. Tänkte vi kunde titta på vad jag har med mig när jag är på resande fot?

Bilderna blev visst inte så bra, men här set ni iaf necessären med rengöring. Vill helst inte vara utan Kicks Deep Cleansing Oil. Så skön att använda som första steg i min tvåstegsrengöring. Den löser upp min foundation och ja, min mascara med. Den ska inte användas på ögonen egentligen men det har jag inte haft några problem med.

Därefter Clinique City Block Purifying Charcoal Cleansing Gel. Kolbaserad rengöring som löddrar fint och rengör på djupet. Nu när det är lite torrare inne är det skönt att avsluta rutinen med Clinique Superdefense Night cream. Den går in snabbt i huden och tar hand om torra fläckar.Snart slut dock liksom rengöringen :/

Tänderna borstas med Curaprox Black is White. Lämnade den vanliga tandkrämen hemma.

I sminkväskan hittar vi följande. Detta är helt klart mina go-to produkter, de som alltid funkar.

Foundation från Idun, deras flytande foundation Norrsken i nyansen Freja. Rouge och puder från Mac, älskar den där Ombre-rougen i nyansen Vintage Grape. Hoppas den aldrig tar slut! Concealerhjul från Wet’n’Wild, rätt skönt när man är bortrest med allt i ett. Här finns beige concealer, vit highlighter, grön nyans för korrigering och rosa för under ögonen. Bra pris på den också!

Mascara från Clinique, den vattenfasta varianten. Olika läppennor från Kicks medan ögonfransarna böjs med en skittång från H&M. Ögonbrynspenna från Depend också förstås.

Borstarna kommer närmast från Idun, därefter Ecotools och slutligen Everyday Minerals. 

Vad tänker du om mina resenecessärer? Saknar jag något? Förutom dagkräm som jag fick låna förstås…