Hallå!

image

Sitter här med trötta och grusiga ögon och undrar varför Mika bytt sömnmönster helt plötsligt… Eller det händer rätt ofta vid 6 månader så visst. Bara att vänja sig. Länge sedan jag kände mig så här sömnig faktiskt, all stress kring hans matintag och mediciner börjar ta ut sin rätt…

Men, dags att besöka er. Anders får ta hand om Mika strax när han kommer hem från Aikidon. Vi kör Grön Onsdag nästa vecka, då är det ju uppesittarkväll före jul. Men sedan får vi se…

Deltagare Grön Onsdag

  • AnnKicki var först idag och visar ett av Nordic Caps snyggaste lack, älskar skimret i detta! Som en lagun i ostindien!
  • Anna är tillbaka med sina härliga nördnaglar, denna gång guld och grönt i kombination med lack från Depend och Pahlish. Snyggt!
  • Zara är också tillbaka och det med besked! Så himla snygg manikyr med gröna glitterflakes från ILNP. Wow!
  • Lottsky visar en av mina holofavoriter från NfuOh, detta var jag tvungen att behålla när jag sålde av mina lack. Snyggt!
  • Lottskys andra bidrag är en mörkare skönhet från Trind, jag älskar verkligen snygga skimmerlack. Väldigt fint!
  • Marina har julpyntat naglarna och klart du får vara med! Minsta grön fläck och du får vara med. Detta var superfint, med lack från Orly och Cetuem.
  • Tove är med via Instagram och visar Smitten, verkligen snyggt! Älskar vita lack med glitter.


  1. Det finns ett helt liv där ute borta från tangentbordet. Om Grön Onsdag inte känns lustfyllt och kul så klar tatt du ska pausa eller lägga ned. Grönt kan vi ju alltid pryda oss med ändå. =) Hoppas i alla fall du uppdaterar med bilder som du brukar här, det är så roligt att se bilder på Mika och katterna och dig och Anders med. Men full förståelse om tid och energi ges till annat. Säger det ofta men skäms inte att säga det igen – bloggande ska vara en rolig sak, inte en plikt! Kram och God Helg på dig och familjen! :)

Comments are closed.