18 juli, 2024

Dagens: Ett försök till ögonskugga

man-1611-1

Jag har blivit vansinnigt feg vad gäller ögonskugga. Nästan ett år sedan jag sminkade mig ordentligt med ordentligt tryck, däremot har jag oftast fixat ögonbrynen och målat med kajal. Men, i måndags när jag skulle iväg till tandläkaren/käkkliniken i Linköping kände jag för att använda lite skuggor.

Make Up Store säljer ju ut sina gamla skuggor i den gamla förpackningen (rund med glaslock) och jag fick tre stycken av Anders. Bland annat denna gröna jag har på bilden som är mörkt mossgrön med lite skimmer. Inte vad jag egentligen ville ha men MUS har ingen bättre grön, A girls best friend heter den. Tog bara lite över hela ögonlocken och suddade ut ordentligt – så feg är jag! Under ögat gröna kajalen Olive-tini från Clinique och den svarta Slimming Black på övre fransraden. Brynen är målade med Clinique nya brynpalett och även förstärkta med nya bryn-”mascaran”.

Läpparna är Clinique Cherry Pop i ett tunt lager.

man-1611-3man-1611-2

Produktlista

Hud
Foundation: bareMinerals bareMinerals Blemish Remedy
Rouge: H&M Sugar Blush

Ögon
Mascara: Idun Silfr Mascara
Eyeliner: Clinique Slimming Black och Olive-tini
Ögonbryn: Clinique Easy Brows

Läppar: Clininue – Cherry Pop

Attityd: Regn och kallt, brrr