19 juni, 2024

Dagens: Lila läppar

man-2408-1

Tänkte smyga in en liten dagens!

Ingen ögonskugga som ni ser men väl lila läppar, Grape Pop från Clinique. Tjusigt lippie minst sagt. Även min foundation är värd att notera, det är nämligen bareMinerals Blemish Remedy foundation. Jag tycker den är väldigt bra, men fullständig recension kommer. Även rouget är nytt, det är Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette in Defining Berries fast bara som ett rouge rakt av. Jag har ingen solbränna att tala om i sommar men känns bra att vara blek.

Recensioner kommer som sagt!

Produktlista

Hud
Foundation: bareMinerals Blemish Remedy foundation
Rouge: Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette in Defining Berries

Ögon
Mascara: Idun Silfr Mascara
Ögonbryn: Kicks Eyebrow shadow

Läppar: Clinique Grape Pop

Attityd: Nja, sådär!