depend-7day-7070-thethrill-1

Blå Måndag är tillbaka! Tjoho! Emelie har tagit blåledigt i sommar och bla förlovat sig under tiden! In och gratta vetja! Jag har också tagit rätt mycket ledigt i sommar men ska försöka få mer tid för bloggen nu. Blir lättare när Mika är lite större och kan sitta för sig själv i babysittern eller kan vara med pappa en stund. Inspirationen är dock en annan femma…

Men åtminstone dags för ett blått inlägg! Här är en av Depends nya 7day från höstens kollektion, Depend – 7 day – 7070 The Thrill. I flaskan ser den faktiskt djupt tealgrön ut men på naglarna och i solen (samt dessa bilder) är den mer tydligt blå. Är faktiskt ingen favoritnyans, trivs inte riktigt i färgen även om den är fin.

Här är det två lager, penseln på de här 7Day är ju så himla bra.

Vad tycker du?

depend-7day-7070-thethrill-2depend-7day-7070-thethrill-3depend-7day-7070-thethrill-4depend-7day-7070-thethrill-5depend-7day-7070-thethrill-6

Comments are closed.