image

Välkommen till Veckans Gröna Onsdag! Dags igen för grön skönhet på flaska. Du är väl led idag? Lägg till din länk nedan via inLinkz.

Idag visar jag piCture pOlish – Camo som tillhör kategorin tråkig. Grönt är tyvärr inte alltid skönt. Hade jag varit en sådan som kör med nailart hade denna kanske utgjort en fin bas, men såhär är den urtrist. Trist oliv-kamoflage-grön.

Troligen två lager. Ok formula och torktid.

Tack Sminkan för din påminnelse på instagram!

imageimage

 


 1. Tja det var väl raka motsatsen till mitt lack:) Man blev inte så glad av ditt lack, men den passar in denna dag, grått och regnigt.
  Ja och jag är väl först ut antar jag;)

 2. Inte så tråkigt ändå, det kunde vara värre. Mer brunaktigt till exempel. Men det är klart, inte det roligaste lacket heller.

  Och det var ju kul att jag kunde vara behjälplig i att påminna. Grön onsdag är ju en favoritdag för mig. ;D

  • Ja, mer brunt hade varit rena döden. Yuck. Kul att du var med idag! Och så roligt att höra! <3

 3. Håller med dig, detta är en toppenbas till nail art. Gjorde nog neonrosa+svarta leopardfläckar ovanpå en liknande bas som senast?! Men enbart såhär kan det känns lite höstigt, på gott och ont. Jag är äntligen med sen veckor av utebliven bloggning, jag kör knallneongrön textur och lite bilar stämplat på. Själva basen kommer jag visa ensamt längre fram, antagligen på en grön onsdag såklart. :P

  • Ja det hade varit mycket snyggare! Är ju tyvärr dålig på nailarts. Kul att du var med igen idag! =)

 4. Inte roligaste färgen kanske men helt okej, och det finns ju glittertoppingar och flakies att liva upp det med! Skulle ha varit med den här veckan, fixat inlägg och allt – men var så trött på onsdagskvällen att jag dumt nog glömde bort att lägga till mig. Får köra in det nästa vecka istället! =)

Comments are closed.