smittenpolish-claddagh-1

Varmt och blött välkommen till veckans Gröna Onsdag! Veckans höjdpunkt och bästa färgen, insåg idag att jag hade lite väl mycket grönt på mig… Aja, det är ju bästa färgen! Du är väl med idag och visar något grönt? Lägg bara till din länk nedan via inLinkz så besöker jag dig och ger dig beröm! <3

IMG_20150709_203630Idag visar jag ännu ett Smitten Polish, denna gång ett betydligt grönare lack än sist. Nämligen Smitten Polish – Claddagh som jag antar var med i en St Patrick-kollektion? Bilderna är tagna under led-lampa då solen inte lös, men det är en vacker grön nyans som inte går mot blått eller gult. Otroligt fin nyans, härlig metallisk finish och sååå vackra regnbågar.

Tre lager använde jag här, höll riktigt bra dessutom.  I kväll kommer jag eventuellt byta lack efter att ha haft detta sedan förra veckan. Detta lack har jag verkligen älskat varje minut av att ha på naglarna.

Ej till salu ;-)

Vad tycker du om detta?

smittenpolish-claddagh-2smittenpolish-claddagh-3smittenpolish-claddagh-4smittenpolish-claddagh-5smittenpolish-claddagh-6


  1. verkligen jääääättttteeeeevackert! är med idag med ett lack jag köpt av dig, väldigt nöjd, kommer användas mycket! (inlägget kommer snart)

Comments are closed.