picturepolish-cosmos-1

Glad måndag wohoo! Gick upp tidigt idag för ett läkarbesök i Linköping vid 12, men inte tidigt nog då besöket var vid 8… Suck, aja, fick en ny tid imorgon så det ordnar sig. Är lite mycket gravidhjärna nu för att kunna hålla koll på allt – trots google calender. Men men, blir en hemmadag men burskynket istället.

Dags för Blå Måndag igen hos Emelie, besök henne för fler blå manikyrer!

Idag vill jag visa er ett lack som verkligen stämmer med sitt namn – piCture pOlish – Cosmos. Anders tittade på dem i solen och sa att de såg ut som rymden eller en stjärnhimmel, utan att veta vad lacket hette. Det är riktigt vackert faktiskt, mina bilder är inte alls så bra som det var på riktigt. En mörkt djupblå nyans med nästan holoskimmer. Så vackert.

Här är det ett lager ovanpå Butter London Big Smoke. Nästan samma nyans men lite skillnad var det såg jag när jag lackade. Bra torktid och pensel.

Det här var en riktig favorit, så vackert! Vad tycker du?

picturepolish-cosmos-2picturepolish-cosmos-3picturepolish-cosmos-4picturepolish-cosmos-5picturepolish-cosmos-6

 

Comments are closed.