butterlondon-bigsmoke-1

Så var det måndag igen. Vi har haft en helt underbar helg i Valdemarsvik hos mamma, vi behövde verkligen komma ut från vår (stökiga) lägenhet och bli bortskämda av världens bästa mamma. Även katterna trivdes, låg och myste mycket mer tillsammans än de gör här hemma. Och med oss! Hann med en del promenader med även om de tog tid, känner mig så oerhört gravid just nu…

Men måndag alltså, en blå måndag och dags att visa ett nylackat blått lack! Besök Emelie för fler blå manikyrer idag.

Idag visar jag alltså Butter London – Big Smoke. Detta har legat ett tag i mina lådor, minns inte ens vart jag fått det ifrån. Men det har en vacker mörkblå nyans med skimmer, tyvärr är mina bilder något suddiga så kanske är svårt att se det. Det är en väldigt vacker och härlig nyans med djup, riktigt snyggt.

Här är det tre lager, två hade nog räckt dock. Bra formula och pensel även om jag nog tycker BL penslar är lite små och korta. Bra torktid också.

Vad tycker du om detta? Tjusigt?

butterlondon-bigsmoke-2butterlondon-bigsmoke-3butterlondon-bigsmoke-4butterlondon-bigsmoke-5butterlondon-bigsmoke-6

  1. Jag älskar det här lacket, är nästan hundra att jag har det. Köpte det av dig (Nailmail) :D Älskar formulan på deras lack också.
    Tack för att du var med på blå måndag!

    • Ja jag har nog också fått det via Nailmail =) De är riktigt bra!
      Och såklart, har jag blått i arkivet är jag med =)

Comments are closed.