25 april, 2024

Grön Onsdag: Ciaté – Vintage

ciate-vintage-1

Trots kyla och snö – varmt välkommen in hit till veckans Gröna Onsdag! Roligt om du vill vara med idag på vår gröna temadag! Lägg till din länk nedan via inLinkz, gäller även om du bara är med via Instagram. Gärna före 21 som vanligt, ni vet ju hur trött jag är numera…

Idag vill jag visa ett lack jag fick i ett pressutskick i höstas, nämligen Ciaté – Vintage. Det är en dammig, sparrisgrön nyans utan skimmer eller andra effekter. Ganska menlös egentligen, men samtidigt väldigt vilsam och trevlig. Inte min favorit bland gröna men ändå en bra nybörjargrön om du fattar vad jag menar. Kolla här vad jag hittade förresten, en färgkarta med gröna nyanser!

Här är det två lager, bra formula och pensel. Inte städat vad jag minns.

Vad tycker du om detta?

ciate-vintage-2ciate-vintage-3ciate-vintage-4

[inlinkz_linkup id=489961 mode=1]

16 tankar på “Grön Onsdag: Ciaté – Vintage

    1. Ja, det är nog för grått – helt klart! Föredrar ljusare lack i såna fall. Kul att du var med idag!

  1. Föredrar gröna nyanser med lite mer grönt i men den här kan ju vara bra de gånger en inte vill vara för knallig på nageln. =)

  2. Kikade på listan och för mig så är denna lite ”militärgrön”.. som inte fanns med ;) Sen så tycker jag att färsk sparris brukar vara lite mer kulört än detta grågröna, som om jag måste välja nått i naturen tänker på oliver på kvist, dom brukar vara gråare än dom som är i burk. Kallar min dagens för mörk mossgrön, även fast få mossor är så mörkgröna. Oh well, spelar roll. Jag gillar Vintage. Köpte ett från KIKO igår i den här nyansen. :)

    1. Jo, visst är det militärgrönt, men så tråkigt att alltid beskriva det som det. Jag tänkte det lite mer gråa längst ner på sparrisen du vet =) Oliver på kvist kan det vara också =)
      Kul att du var med!

  3. Inte min kopp te, men blank och fin. Och mycket fina naglar. Jag är med men med en manikyr som åkte tvär av, ni förstår om ni kollar in hela mitt inlägg:)

  4. Nja, inte riktigt en favorit men är som du säger vilsam. Jag är riktigt mörkgrön idag, mörkt ank-grön, kolla bloggen så förstår ni :)

Kommentarer är stängda.