6 maj, 2024
Okategoriserade

Project Runway + Meet the Models

Om du är ett riktigt Project Runway-fan får du inte missa att säsong 6 nu sänds i USA! Denna gång på ett nytt tevebolag, myLifetime. Hittills så långt som jag hunnit titta och som säsongen gått verkar de lite mindre galna men väldigt duktiga.

Jag tror förresten Heidi är min absoluta favoritmodell, mer än Tyra skulle jag tro. Och apropå det där med modeller, missa inte heller Models of the Runway (eller Meet the Models). Det är 21 minuter långa avsnitt som tar vid efter ”Auf Wiedersehen” och som följer runwaymodellernas vardag runt tävlingen.

Du kan se alla avsnitt på MyLifetime.com, så missa inte det! Du behöver inte ens ladda ner dem!

7 tankar på “Project Runway + Meet the Models

  1. Nåt skumt hände när jag skulle ta första dosen b5-pulver.
    När jag hällde det i saften så blev det typ en platt klump i botten som förblev en platt klump, hur mycket jag än rörde och pillade med skeden.

    Till slut stoppade jag klumpen i munnen, försökte undvika att röra vid den med tungan, hällde i mig saften och svalde.
    blääääääääääääää
    .-= » Elenas senaste inlägg: NYX Cosmetics =-.

  2. Elena: HAHAHAHA Fyfan stackars dig!
    Det löser inte upp sig som oboy-pulver direkt, utan det tar typ en halvtimme i vanligt vatten och då är det fortfarande lika äckligt.
    Jag tycker det löser sig snabbast och bäst i varmt te, prova det! Speciellt med mycket socker, då blir det inte så bittert.

    Man ska inte ha bråttom med att få det i sig iaf.

  3. Verkar bara vara de senaste avsnitten som går att kolla på, så det kanske är bäst att ladda ner dem iaf. Då får ni åtminstone hela säsongen. Jag får inte heller spelaren att fungera förresten…

    Ledsen för ett dåligt tips :(

Kommentarer är stängda.