gap-sparklingsea-1

Blå Måndag är tillbaka! Dags således för lite lackinlägg igen – har du saknat dem? Jag tror säkert att fler än jag har saknat Toves Blå Måndag också, så in och titta på fler blå manikyrer idag!

Idag vill jag visa er ett lack jag använde tidigare i våras, därav avsaknaden av makrobilder på lacket. GAP – Sparkling Sea fick jag av Roni som besökt GAP och köpt lack åt mig.En rätt fin blå nyans med skimmer, även om det kanske inte är särskilt unikt.

Här är det två lager, minns inte om det var något särskilt med penseln eller formulan men ni ser ju att det är lite rinnigt. Dessutom alldeles för randigt för min smak, men det funkar väl.

Vad tycker du om detta? Helt i din smak eller bara lite trist?

gap-sparklingsea-2gap-sparklingsea-3gap-sparklingsea-4gap-sparklingsea-5gap-sparklingsea-6

 

Comments are closed.