rescuebeautylounge-atame-1

Tycker ni det är tråkigt att se gamla lack? Dvs såna jag haft i samlingen i 4-5 år men aldrig visat och som inte längre finns kvar att köpa? Säg gärna till i såna fall!

För här kommer ännu ett, mörkt vinröda Rescue Beauty Lounge – Atame. Vampig nyans eller hur? Inte en färg jag trivs i men visst, funkar väl till hösten?

Här är det två lager och som ni ser hade ett tredje behövts. Det syntes inte fullt lika mycket av blotta ögat dock men här på bilderna ser det bedrövligt ut. Bra formula annars, lite rinnigt men ingen katastrof.

Ingen megahit i min bok men antar att det är kul att ha ändå! Vad tycker du? Rösta ovan!

_
English: Rescue Beauty Lounge – A tame, dark red which needed three layers.

rescuebeautylounge-atame-2rescuebeautylounge-atame-3rescuebeautylounge-atame-4rescuebeautylounge-atame-5rescuebeautylounge-atame-6

  1. Neej, det är kul att se gamla lack ju! Allt måste inte vara nytt! Läcker röd färg, den typen blir lätt flammig men har man tålamod till fler lager kanske det kan jämnas ut?

    • Ja, tror säkert att tre lager eller mer hade blivit bättre, konstigt bara att det inte syntes på riktigt. Irriterande sånt där. Och kul att höra att ni gillar gamla lack också! :D

  2. Jag håller med övriga, tycker det är roligt med gamla lack. Dels för att det blir lite blandat i ens ”flöde” och dels för att visa att lack faktiskt används fler än 1 gång vilket är trevligt i konsumtionssamhället ;)
    Detta lack känns ganska vanligt, nog många oinvigda som har något liknande i gömmorna ;). Hatar när man ser massa saker på bilderna som man inte ser i verkligheten, det är så frustrerande!

Comments are closed.