10 maj, 2024

Tävling! Vinn en ögonskugga!

Nu tänkte jag köra en tävling här på Vacker & Underbar! Det som jag lottar ut (japp, jag kommer lotta, ej välja) är en ögonskugga från Too Faced. På svenska webbshoppar kostar denna mellan 175-195 kr. Färgen heter Steel Magnolias och är en duoskugga med grönt och rosa. I mitt tycke skitläcker!!! :D

toofaced.jpg

Allt du behöver göra för att ställa upp i tävlingen är att i kommentarsfältet svara på följande frågor:

1. Varför läser du Vacker & Underbar? Vad är det du gillar med bloggen?

2. Vad vill du läsa mer om här?

3. Vad tycker du är mindre bra?

Glöm inte att lämna din mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner! På lördag kväll har ni på er! Lycka till!

11 tankar på “Tävling! Vinn en ögonskugga!

  1. Tycker att sidan är vacker. Gillar att den är personlig och lättsam. Tycker faktiskt inte att någor är dåligt med sidan… ännu mer recentioner o EotD kram

  2. 1. Den är opretantiös, lättläst, personlig och ger härlig inspiration! Älskar den nya layouten.

    2. Mer EOTD och så skulle det vara kul om du gjorde tutorials.

    3. Det är inget som är mindre bra, keep up the good work!

  3. Jag har alltid gillat din blogg för den är personlig, bra EOTD och jag bara älskar denna nya layout. Asläcker. Jag tycker inget är dåligt med din blogg men skulle vilja se mer av recentioner och tips på dina favoritprodukter.

    Ha en bra dag! Kram

  4. Oh kul med tävling!
    1. Jag läser för att din blogg är personlig och speciell. Sedan är det ju ett plus att du också bor i Norrpan!
    2. Jag vill nog läsa mer om hudvård för bland-och fet hy.
    3. Hmm..svårt…inget som är dåligt men jag gillade bättre när texten var centrerad och inte vänsterställd som den är nu. Men det är ju en smaksak.

  5. Oj vad fin *kastar längtande blickar*, vad gulligt av dej att lotta ut en ny skugga som du precis köpt!

    1. Jag läser din blogg därför att den ser så fin ut (älskar den nya layouten),den är organiserad, personlig, du uppdatera mycket (stort plus :D) man lär sig mycket samt det faktum at du har fet- och bland hy, något som jag också har (läser ivrigt om dina foundation rekomendationer, funderar på att införskaffa en Smashbox Anti-Shine snart! ;) ). Läser din blogg dagligen, är dock lite dålig på att kommentera (lite smått blyg)

    2. Det hade varit kul att läsa lite mer om dina personliga favouriter, vad du har i handväskan, kanske t.om. bild på din sminksamling ;P Sånt är så himla kul tycker jag. Tutorials kunde också vara kul, sånt hjälper en mycket. Dåliga produkter som man ska akta sig för? (tänker speciellt på produkter att ha i ansiktet samt hudvård, finnar är inte så kul…)

    3. Mindre bra med bloggen…hum…svårt. Jag måste nog säga det faktum att du inte har någon sökfunktion på bloggen eller liknande, svårt att hitta ibland ifall man söker på något speciellt (sedan är den här domänen rätt så ny, jag vet ^^)

    Keep up the good work! :D

  6. Ojdå någon annan hade redan skrivit ”keep up the good work”,det såg jag inte ens x) inte meningen att kopiera, tyckte bara det passade så väl in på din blogg som är så bra!
    Bravissimo!! (nu blev det originellt ;) )

  7. Pingback: Vacker & Underbar » Blog Archive » Tävlingen!
  8. Jag gillar bilderna och texten, kollar varje gång jag sitter vid datorn. Och att du testar så mycket produkter.

    vill läsa mer egna åsiker om allt du provar, ser och upplever.

    Texterna om produkter du provar får gärna vara utförligare.

  9. Hej, hej!
    Har precis upptäckt din blogg, men blev förtjust för att den ger mig en massa tips på allt som gör livet värt att leva!! Kan nog tänka mig lite fler recensioner på sådant du testat. Något som inte är bra..? -Möjligtvis att du inte skriver så mycket om krämer, smörjor och salvor (vilkt jag är tokig i… OCKSÅ!) Överlag en bra blogg tycker lilla jag!

  10. Jag gillar att din blogg är så knasigt snygg! Älskar körsbärsblommorna och att den känns ärlig :)
    Själv är jag förtjust i recensioner så lite mer sånt skulle vara trevligt.
    Saknar lite mer bilder på dig och dina sminkningar, det är alltid roligt med bilder :)

  11. 1.Din blogg är bra på det sättet att du inte skriver så mycket om nya kollektioner, trender osv som de flesta andra bloggar. (förrutom nu då du skrev om bobbi browns ;)
    2.Jag gillar att se bilder på vad folk har nyshoppat, och bilder på egna produkter från tillexempel sminkväskan, så mer av det!
    3.Finns väl inget dåligt direkt, det enda jag stör mig lite på är att du inte ler så mycket på dina foton. Smile like you mean it!

Kommentarer är stängda.