tors-1709-1Dags att jobba imorse igen. Alltid such a joy att gå upp kl 6 på morgonen, speciellt då Wendy väckte oss vid halv 5 när hon kräktes. Fast det är rätt sweet att köra armbågen i Anders revben och tvinga honom att ta hand om det!

tors-1709-2Det har varit en bra dag idag jobbmässigt, fint väder och inget krångel utan bara en stor bil och mina egna tankar. Åt raggmunk till lunch med oerhörda mängder fläsk! Tror jag är mätt fortfarande! Besökte pappa efter jobbet och blev utskälld igen av pappas fru. Slutade med att pappa bad henne gå och därefter satt jag och grät mot hans axel. Kan ni förstå att min styvmamma som varit en del av mitt liv sedan 1986 nånting inte anser att jag är en del av hennes familj?

Nå, dagens är på en bas av Dignity, därefter Mac-pigmentet Accent Red i den inre ögonvrån och i ögonvinkeln under ögat. I den yttre ögonvrån och suddad upp mot ögonbrynet Vanilla Sky från TINte. Svart kajal från Revlon och mascara från Make Up Store.

tors-1709-5tors-1709-4tors-1709-3

Comments are closed.