2 maj, 2024

Min nagellackssamling – just nu

Städade upp lite på soffbordet där jag har alla nagellack. Alla som stod där har ingått i Nailmail, förutom H&M-lacken och lite annat. Det har blivit en del på ett halvår! :D

Jag har iaf ställt dem alla i en genomskinlig låda, kanske inte det mest överskådliga men ändå bättre än att alla står på ett bord och blir dammiga.

Jag älskar nagellack.

12 tankar på “Min nagellackssamling – just nu

  1. Tror att det kan vara bra med en genomskinlig låda, själv har jag en Helmer fr IKEA => mörkt och där verkar de kopulera el nåt för de förökar sig i en hastighet som bara kaniner & möss kan ;-D

  2. Jag har två plastlådor, såna där man får kokostoppar i. De VAR ordentligt sorterade, men bara för någon dag sedan lackade jag om mina lackhjul och det blev kaos. Business as usual, med andra ord.
    .-= » Elenas senaste inlägg: Mineral foundation =-.

  3. Såna där plastlådor är suveräna till lack- mina får plats i exakt två stycken. SÅ mina Moodiesar kommer att bli hemlösa elelr iallafall lådlösa :-D Nä, måste nog åka till ikea och köpa fler ’samla’ lådor ;-)
    .-= » Veronicas senaste inlägg: NOTD: China Glaze Admire =-.

  4. Nej nu är det banne mig dags att kommentera.Jag har följt din blogg ett par år och jag gillar dig skarpt, både sminknigar och dina personliga texter. Angående Kicks så låter det som du har chans att få jobb – mejka dig omsorgsfullt och gå dit och fråga!

  5. Elina: Lådan på bilden är från Ikea, finns i en massa storlekar. Tror de heter Samla och de är suveräna just eftersom de är genomskinliga. Går att stapla med utan problem!

    Leonie: Åhh, tack! Vad roligt att du följt min blogg så länge! Önskar det vore så enkelt att få jobb på Kicks…

    Lina: Haha, jag har mina nagellack här och sminket i sovrummet. I badrummet har jag inget smink längre, bara krämer och sånt.

    Makeuponista och Ingegerd: Så synd på så vackra ting!! ;)

Kommentarer är stängda.