Som bekant har Clinique nu öppnat en svensk webshop! Jag blev inbjuden att testa shoppen redan vid lanseringen men mitt mail försvann bland all spam jag får dagligen. Men bra kanske det var, med tanke på de barnsjukdomar logistikavdelningen drogs med i början? Jag fick mitt paket direkt efter helgen.

clinique-shoppat

Så vad beställde jag? En foundation så klart, en av de jag inte tidgare testat – Clinique Refining Solutions. Tråkigt nog för svenska webshoppen så finns det väldigt få färger att välja bland. Jag vet egentligen från tidigare att Neutral är för mörk för mig medan Ivory är för ljus. Mycket riktigt kan jag inte använda min nya foundation då den oxiderar väldigt mörk… Kanske senare i sommar. Önskedrömmen vore om fler nyanser kom till Sverige!

Jag beställde också favoritmascaran – Clinique High Impact Waterproof Mascara. Ni hittar en recension av den här! Älskar denna mascara omåttligt mycket!

Förutom mina egna inköp – som kanske kan tyckas lite tråkiga när det finns webexklusiva rouger att välja bland – fick jag också tre prover samt en foundationborste. Två produkter från Repairwear Laser Focus samt en liten Moisture Surge. Dessutom fick jag också en härlig necessär! Trevligt!

Överlag är jag mycket nöjd med Cliniques nya webshop! Det finns gott om fakta på sidan, förutom INCI då vilket är väldigt synd. Sedan är den inte heller lika väl utrustad som den amerikanska sidan med nyanser etc.

Har du testat nya Clinique.se? Vad tyckte du?