27 april, 2024

19 tankar på “Rescue Beauty Lounge Nail Polish Library

  1. Hmmm… Jag får väl ca 150 Misa- och ChG-lack för den summan, så valet är ganska enkelt, faktiskt ;) Fast om du kan fixa lådan i ett Nailmail-utskick för, låt säga, en femhundring så säger jag inte nej ;)

  2. Jag hade bara tagit glaslådan, den är ju urtjusig.. :D (lacken ser lite tråkiga ut för min smak, men hade de varit gratis så..)

    SugarPuffs senaste bloggpost:

  3. Ja, de är dyra som f-n och inte tror jag de är särskilt mycket bättre än andra lack :) Men det är alltid kul med nya märken som är meckiga att få tag på, så där gör du en fin insats, Karin :)

  4. Jag har 3 RBL och formulan kan vara den bästa jag testat hittills. Alla tre räcker med ett lager (men jag brukar köra 2 av gammal vana)och de sitter bra. Hade gärna köpt fler men inte nog med att de är ganska dyra, frakten fr deras site var hutlös + att jag fick betala moms. Så de är nog utan konkurrens de dyraste i min samling. Å det är ju därför det är såååå perfekt att kunna få tag på några via Nailmail :-D

  5. Monstruck, man skulle kunna tro det men faktiskt inte ;-D. Jag har Grunge, Plie & Opaque Nude

  6. Själv säger jag inte nej till Teal och No more war (hint, hint, Karin!)

  7. Precis som Moonstruck är jag sugen på No More War och Teal, men även Recycle och Black Russian :-D

  8. Ehhh…neja…nej där gick nog naglellacks-budget-gränsen som jag tills nu sett olimiterad. Men jag hade visst en gräns inser jag nu ;)

Kommentarer är stängda.