picturepolish-solarflare-1

Så var det fredag igen! Känns iofs som det vore lördag eller söndag nu, blir konstigt när jobbdagarna förskjuts och helgdagar mitt i veckan… Det blev lite tyst här igår som ni märkte, efter att vi varit på stan kände jag helt enkelt för att bara ligga i soffan och inte behöva göra nånting. Kan vara skönt med sådana dagar också, eller hur?

Men idag blir det en färsk manikyr för den underbara holofredagen! Besök Kerstin idag för fler underbara holos!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Färsk manikyr alltså, mina naglar är i ett bedrövligt skick. Flisar sig och går av hela tiden och mina händer är också supertorra. Vet inte riktigt vad problemet är, gör inget annorlunda än jag brukar. Men antar att jag lider av sviterna efter att ha dragit av ett glitterlack som inte skulle dras av…

Men idag vill jag iaf visa er ett riktigt snyggt lack, hoppas ni kan bortse från de korta naglarna! piCture pOlish – Solarflare kom här tidig vår, jag fick tag i Solarflare, Illusionist och Gravity – ni kommer få se dem senare. Solarflare lockade mig väldigt mycket med sina guldiga duochroma finish, det är ju så läckert. Dessutom är det alltså en holo i solen, läckert som bara sjutton! I vanligt ljus skiftar lacket mellan guld och rosa, i solen blir det mer rosa-lila. Hoppas ni ser det på bilderna nedan!

3 lager på egen hand, jag har inte använt underkläder även om jag kan tänka mig att det poppar. Gillar att det är lite skirt fortfarande. Bra torktid och applicering, riktigt bra formula och pensel på piCture pOlish lack. Jag tycker duochroma holos är jättehärliga, holot syns i solen och det duochroma syns annars. Perfekt!

Så ja, detta kommer absolut muntra upp mig i helgen! Jag älskar det! Vad tycker du om detta? Om röstningen fungerar får ni gärna avlägga din röst, annars blir jag minst lika glad för en kommentar!

English: I am loving piCture pOlish – Solarflare, such a beautiful duochrome holo! 

picturepolish-solarflare-2picturepolish-solarflare-3picturepolish-solarflare-5picturepolish-solarflare-4picturepolish-solarflare-6picturepolish-solarflare-7

    • Tack så mycket! Nej, jag har väl en ganska lång nagelbädd så de ser inte så korta ut. Men pekfingret smärtar nu tyvärr…

  1. Det känns lite skönt att även ett ”nagelproffs” får dåliga naglar ibland. Mina är hemska just nu. Går inte alls att få längd på dom och så vill man göra lite i trädgården också och då blir det ju riktigt katastrof. Även med handskar. Eller så går en nagel av på gymmet, naglar gillar tydligen inte styrketräning har jag konstaterat. Dessutom har något hänt med min ena tumme så jag har en rejäl grop i den nageln.

    Men lacket är jättefint :)

    • Heh, ”proffs”? Tack för det omdömet! =)
      Jobbigt att du har nageltrubbel! Jag har också supersvårt att få dem hållbara just nu, men jag gillar min nagellängd så det gör inte så mycket.

Comments are closed.