28 mars, 2024

Världens sämsta bomullsrondeller!

Idag fick jag äran att försöka få bort svart nagellack med världens sämsta bomullsrondeller! Märket? Apotekets!

Ok, de är säkert rena och billiga och fina och underbara till sånt som inte klibbar ihop som aceton + nagellack gör. Typ att tvätta bort smink med eller annat småbjäfs. Men att försöka få rent naglarna med bomullsrondeller som av första beröringen bara totalt luddar ihop? Nej tack!

Själv använder jag bomullsrondeller som jag köpt på CityGross: Classic Collection Pads. De håller åtminstone ihop tills lacket är avlägsnat! =)

7 tankar på “Världens sämsta bomullsrondeller!

  1. Jag använder H&M bomullsrondeller. De håller ihop, men trådar lite. Hopplöst att hitta riktigt bra bomull tycker jag.

  2. jag tar bort lacket med torra tvättlappar från just Citygross! de är ganska tunna och absorberande och de luddar inte. testade faktiskt Apotekets tvättlappar, och det gick inte alls lika bra, så det verkar vara Citygross som gäller!

  3. Jag tänkte att det kanske var olika sidor på Apotekets rondeller, men de luddade lika mycket på båda! Hopplöst, tror jag fick använda 5 eller 6 rondeller bara för att bli av med allt, normalt brukar jag använda 2, max 3!

  4. jag använder också tvättlappar, dock från euroshopper. skitbra verkligen, luddar aldrig av sig!

  5. Jag brukar köpa mina i Ullared för ingen peng alls. Mjukt & skönt tror jag de heter. De är jättebra! Passar alltid på att köpa upp mig på en sex-sju paket när jag är på Gekås.

Kommentarer är stängda.