16 april, 2024

Bilder från Östkatten Nyköping

Igår var vi alltså på kattutställning! Alltid kul att träffa Suzanne förstås och då hon skulle ställa ut sin lilla kull ville vi komma dit och titta. Valle och Maräng fick Ex 1 medan Mazarin fick Ex 2 – men hade inte Suzanne blivit felinformerad om tiden hade även Mazarin fått en Ex 1. Hela kullen kom fyra, mycket oförtjänt.

Men vi träffade några andra uppfödare också, bla en kvinna som har en vacker creme tabby som hon ska para om något år. Vi vill nog ha en creme solid/tabby då från henne, kanske för att starta vår egen uppfödning. Vi får se hur livet utvecklar sig!

Men här är bilderna iaf!

Minivaniljerna

minivaniljerna-2minivaniljerna-1minivaniljerna-3minivaniljerna-4minivaniljerna-8minivaniljerna-5minivaniljerna-6minivaniljerna-9minivaniljerna-7minivaniljerna-10minivaniljerna-11minivaniljerna-12
 

Lite random sötnosar
katt-3katt-1katt-2katt-4katt-5katt-6katt-7
 

Detta är Chanel, hon är cremetabby och ägs av Ia Resare.
chanel-1chanel-2chanel-3

24 tankar på “Bilder från Östkatten Nyköping

  1. Åh vad fina bilder på gulliga katter! Kul och gå på utställning :)

    Blev dessutom glad över att se bild på både Burma och Bengal också :) Vi har nu en Burmatjej och en busig Bengalkille här hemma, full rulle.

    1. Väldigt roligt!
      Jag fotade de som var vakna och tittade på mig, burmor och bengaler är väldigt fina! Är det de där två i samma bur som är bengaler förresten?

      1. Förstår det, lite roligare när de är aktiva :)

        Ja precis, ”snöbengaler”, men jag är inte så bra på färgbenämningarna i den rasen så ser inte vilken sorts snöbengaler de är :)

    1. Haha, jag önskar att man kunde det! Hon har fått ett älskat hem i Göteborg. Hon blir nog riktigt vacker framöver! =)

  2. ÅÅÅH de är så vackra, kan inte sluta titta på dem! <3
    Vem av dem är hen som är mest vit? På fotot när någon med röd ärm klappar?
    Och åh, jag önskar mig också en creme tabby. Chanel… Hon är sjukt vacker!

    1. Visst är dom fina! =)
      Det är Maräng som blir klappad, hon är en lilatabby och därför ganska vit =) Chanel är sååå fin! Du får köpa en kattunge från oss sen ;-)

Kommentarer är stängda.