27 april, 2024

Du läste det här först: Margarita vann Top Model Stockholm!

Om du är lika knäpp som jag har du säkert sett på Top Model Stockholm även om du aldrig skulle erkänna det för någon. Nästa vecka går finalavsnittet (tror jag) med Hawa och en till av tjejerna. Jag kan slå vad om att denna andra tjej är Margarita och det var även hon som vann!

Jag satt nämligen och tittade på en inspelning av Heartland på femman och spolade förbi en reklamsektion med bla Make Up Store. Vinnaren av Top Model Stockholm får ett kontrakt med Make Up Store och redan nu tycks denna reklam gå på tv! Se bara, är det inte Margarita kanske?

margarita

Om jag har fel i detta så lovar jag att gå på stan helt utan smink, med fotobevis! Men har jag rätt: kom ihåg var ni läste det först! Nämligen här på Vacker & Underbar kl 10.31 fredagen den 7 december 2007! :D

ps. Värdig vinnare förresten! ds

7 tankar på “Du läste det här först: Margarita vann Top Model Stockholm!

  1. Men, jag har sett i ett tidigare avsnitt att margarita vann en tävling, och fick då göra en reklamfilm för makeupstore. Tror hon balanserade på en lina typ. Kan det stämma?

  2. Hmm… Hoppas inte det, vill inte gå på stan utan smink!
    Jag tror hon vinner oavsett, hahaha!

  3. Hejsan!

    Vill inte göra er besvikna men Margarita vinner inte :( De ville att hon skulle vinna men det går inte att jobba som modell utan pass etc…

  4. Awww =(( Men om hon inte vinner på en teknikalitet behöver jag ju inte gå på stan!! ;-)

  5. Hon vann inte. Jag är fly förbannad men vad kan man göra? Hon vart ju trots allt utvisad, så då kan hon ju inte ha vunnit, borde jag ha förstått tidigare.

Kommentarer är stängda.