29 april, 2024

Diamond Cosmetics – Darkest Desire

diamondcosmetics-darkestdesire-1

Jag vet vad ni tycker om mörka lack på våren, men så blir det ibland vid djupdykningar i mina Helmers! Upptäckte att jag knappt visat några av de Diamond Cosmetics jag hade hemma, så jag swatchade dem alla här förra veckan.

Först ut – mörkt lila Diamond Cosmetics – Darkest Desire. Det är en sån där nästan-svart nyans igen, men ni ser lite längs kanterna att det går i lila. Väldigt fin nyans även om det är svårt att få en klar uppfattningen om dem. Bilderna är tagna i dagsljus utan sol, kan tänka mig att det i solen syns mycket bättre. Finishen däremot är urläcker, riktigt blank och fin!

Oh nu kom jag ju på bästa färgbeskrivningen – aubergine! Doh!

Två lager räckte bra här för full täckning, första lagret var lite flammigt men det blev bra. Jag har förmodligen städat lite längs kanterna, men det var inte så rinnigt att det egentligen behövdes. DC har riktigt bra penslar också, samt formula som sagt var.

Jag gillar detta iaf! Vad tycker du? Rösta ovan och säg din mening bland kommentarerna!

English: Diamond Cosmetics – Darkest Desire, an aubergine purple creme! Very dark but also very nice!

diamondcosmetics-darkestdesire-2diamondcosmetics-darkestdesire-3diamondcosmetics-darkestdesire-4diamondcosmetics-darkestdesire-5diamondcosmetics-darkestdesire-6

10 tankar på “Diamond Cosmetics – Darkest Desire

  1. Det är så kul att se lack från mindre vanliga märken. Har aldrig hört talas om det här! Snygg färg, men som du skriver, inte så vårigt :)

    1. Visst är det kul! =) Det som var vitsen med Nailmail också, att få testa nya märken. Inte så vårig nej… ;-)

  2. Instämmer med Sminkan! Mörka lack är alltid läckert, och jag gillar att ha det under de ljusa månaderna då man verkligen ser ev. skimmer & nyanserna som visar att det inte bara är svart :)

  3. Jag undrar var man kan köpa Diamond cosmetics lack. För jag älskar deras penslar och formula (och färger tror jag)

Kommentarer är stängda.