27 april, 2024

Dagens: Rödvingad amazon

Snart dags att gå till jobbet för kvällen, urk! Gubben håller fortfarande på och joxar i köket, var tydligen mycket jobb med att byta vår gamla fläkt. Givetvis får vi ju ingen kromad fläktkåpa eller nåt sånt utan en mer standardfläkt som säkert kommer bli svinful tillsammans med vårt svartvita kök. Hyresvärden var upp ett tag också, han såg väldigt skeptisk ut då han såg vårt svarta kakel. Men Anders förklarade skyndsamt att det faktiskt var vinyler som går att ta bort =)

Så här blev resultatet av blekningen också, ska köra en omgång till i nacken tror jag. Ni ser ju också hur hackigt det är på den rakade sidan, det är nästan omöjligt att få mitt hår snyggt. Do you like?

Nå, idag har jag på mig en rödvit omlottklänning jag köpte på Myrorna som sitter riktigt illa, men jag är ingen modebloggare så whatever ;) Jag ville iaf matcha med röd skugga min vana trogen. Blå naglar och röd ögonskugga, undrar vilken planet jag kommer ifrån! Jag grundade med Dignity, därefter en mörkröd skimmerskugga från Manlypaletten i den yttre ögonvrån. Tro det eller ej men jag ville ha en skarp kant. Därefter den gulvita Vanilla Sky från TINte i den inre ögonvrån, upp mot ögonbrynet och under ögat. Rosa eyeliner från Barry M.

Oj, nu tror jag han börjar bli klar! Bra, för jag måste också gå snart! :D

4 tankar på “Dagens: Rödvingad amazon

  1. Snyggt :-) Jag gillar din frisyr också och blekningen blev bra- det ser inte sådär hemskt sönderblekt ut som en del tydligen tycker är snyggt. Jag gillade den röda nyansen

    Veronicas senaste bloggpost: Henna resultatet

  2. Jag gillar din frisyr! Jag gillar alltid din frisyr, underligt nog, oavsett vilken du har… :D
    Allt klär en skönhet så det kan ju bero på det.
    Tycker rött är en cool färg som man borde ha oftare, och, måste säga att jag verkligen gillade att du vågade ha en rosa eyeliner till! Så tufft!

    Sminkans senaste bloggpost: BB Couture Dragon’s Breath

  3. Hejsan, måste bara säga att din frisyr är skitcool :D tyckte det var snyggt med det rakade på sidan och längre :)

Kommentarer är stängda.