rescuebeautylounge-deadcalm-1

Årets sista måndag! Jag hoppas Tove har hunnit få upp sitt inlägg för Blå Måndag, om inte får ni titta in hos henne lite senare i kväll.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Här kommer bilder på ett lack som jag nu såhär ett halvår senare inte förstår hur jag kan visa för er. I kommentarerna har jag stolt skrivit ”1 lager!!!”, jag antar att det på naglarna såg helt ok ut. På bilderna – not så much. Det här lacket, Rescue Beauty Lounge – Dead Calm, har legat sorgligt länge i lådan utan att jag använt det. Märkligt hur en del vackra lack bara försvinner i den allmänna röran.  För det är ju en väldigt vacker mörkt blå nyans, ett krämlack utan krusiduller är helt klart underskattat.

Som sagt, 1 lager och visst det täcker ju ganska bra men ett lager till hade behövts. Likaså uppstädning och sånt… Ser verkligen bedrövligt ut. Men i övrigt har RBL bra formula och bra penslar, även om de är lite väl dyra.

Mellanbetyg för mig alltså, jag tror jag hade gillat det bättre om jag hade målat det bättre och därför fått snyggare bilder.

Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: I bragged about using only one layer, but these pictures are horrible! Pretty nice polish thou from Rescue Beauty Lounge, but one more coat would have made it so much better!

rescuebeautylounge-deadcalm-4rescuebeautylounge-deadcalm-3rescuebeautylounge-deadcalm-2rescuebeautylounge-deadcalm-5rescuebeautylounge-deadcalm-6

Comments are closed.