layla-ce52-butterflyeffect-1

Här kommer ännu ett arkivlack som legat för länge! Nu är alla dessa lack i shoppen slut, det var ju klantigt!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Layla – CE52 – Butterfly Effect alltså, ett mörkt lila flakeslack som påminner om NfuOh 52 men som är täckande på egen hand. Jag har inte skrivit att jag använt underkläder så jag antar att jag inte hade det. Grundtonen är alltså blålila, men det har rödlila flakes som får det att poppa ordentligt. Jag tycker det är jättefint, även om jag borde haft topplack innan jag tog bilderna för den släta spegelytan.

2 lager alltså, lättlackat och ett elände att få bort. Jag hade röda flakes över hela händerna efteråt, inte så kul. Annars inga konstigheter alls måste jag säga. Vackert!

Vad tycker du om detta? Rösta gärna ovan och säg din åsikt bland kommentarerna!

layla-ce52-butterflyeffect-2layla-ce52-butterflyeffect-3layla-ce52-butterflyeffect-5layla-ce52-butterflyeffect-4layla-ce52-butterflyeffect-6

  1. åh vad snyggt! vart har du köpt det? hittar inte layla-lack någon annanstans är på High Grade men de har inte många av nyanserna jag vill ha :(

  2. Detta köpte jag när mitt eget företag Nailmail hade Layla. Men Layla köpes enkelt från laylacosmetics.it även om just detta inte verkar finnas mera.

Comments are closed.