ons-2310-4

Även mejken är grön denna vecka! Detta är mejken jag hade i onsdags när vi var iväg till sjukhuset.

Jag har använt Make Up Stores cybershadow Jelly, en ljust grön skugga som tyvärr inte syns så mycket. Jag har också använt en av Kicks matta bruna skuggor i yttre ögonvrån, inte heller den syns så mycket. Ingen tur med mina skuggor idag alltså. Mest fokus lade jag ändå på läpparna, med underbara bareMinerals Marvelous Moxie Lipstick. Läppstiftet heter Call the Shots och är en fin röd nyans som faktiskt passar mig. Ger mig inte gula tänder och förstärker inte flagorna på läpparna. Jag har använt en pensel för att inte få så tjockt med läppstift.

I övrigt är det Cliniques Redness Solution Alabaster som foundation och Benefit Dallas som rouge, min basgarderob just nu. Ögonbrynen är även de ifyllda med bareMinerals ögonbrynspenna.

Synd att mitt yttre inte var lika tjusigt som mitt inre… ;-)

ons-2310-1ons-2310-2

Produktlista

Hud
Dagkräm: Ringblomsolja
Foundation: Clinique Redness Solution Foundation – Alabaster
Puder: Mac Prep+Prime Powder
Rouge: Benefit – Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Cybershadow – Jelly. Kicks – Bitter Chocolat.
Mascara: Organiqs Volume Mascara
Eyeliner: Eyeko Skinny Mini Liquid Eyeliner Black

Läppar:  bareMinerals Marvelous Moxie Lipstick – Call the Shots.

Attityd: Lite nervös inför ultraljudsundersökningen

  1. Läckert ju :)
    Ja men alla kan vi inte vara fina på båda utsidan och insidan ;) Rolig snubbe som sa så till dig, var din Anders med i rummet? :D

Comments are closed.