3 maj, 2024

Dags för NfuOh!

OBS! Bilderna är superkassa! Återkommer om jag hittar bättre!

Nailmail presenterar nu stolt NfuOh, det trendigaste lacket på denna sida världen! NfuOh kommer från Korea och börjar slå igenom stort här i Europa. Jag har själv aldrig provat någon av dem så detta ska bli väldigt spännande.

From idag och fram till den 15:e april kan du antingen välja mellan de 9 lack jag valt ut (3 hologramlack, 3 krämlack och 3 flakelack – indelade i klassisk, vampy och edgy precis som vanligt) ELLER så kan du själv välja vilka lack du vill ha. Du kan alltså välja om du vill ha någon av de 9 lacken eller om du vill ha ett helt annat.

Dock måste jag be er observera att den bild jag tidigare visade upp här på Vacker & Underbar tydligen inte var korrekt. Här på den tyska sidan NfuOh.de kan du se om du hittar något lack du tycker bättre om så inkluderar jag dem i din order. Du kan även titta på denna estniska sida, Viis, om du vill ha mer bilder.

Jag har inte hittat eller fått bilder än på alla lack i sin flaska, ledsen för det. Längst ner finns länkar till Flickr och Nailgal med de jag hittat där. Jag har valt ut följande lack: i klassisk ingår 12, 44 och 62; i edgy ingår 125, 51 och 65; i vampy ingår 130, 59 och 64.

Klassisk nr 12 62
Edgy 125 51 65
Vampy 130 59 64

1 lack kostar 110 SEK (i alla priser ingår frakt och administration), ett paket med 3 lack kostar 269 SEK, 2 paket med 6 lack kostar 499 SEK, 3 paket med 9 lack kostar 729 SEK. Det finns mängdrabatt, så det är inte så enkelt att du kan räkna 269 + 110 SEK om du vill ha fyra lack tex.

Som vanligt gäller att du mailar mig på nailmail@vackerunderbar.se om du vill göra någon ändring, lägga till ett eget val eller vad du vill. Om du däremot vill göra ett uppehåll kan du göra det själv via admin.

Länkar:

Klassisk: Nr 12, nr 44, nr 44 och nr 44 på svart och nr 44 swatchad (ny!), nr 62 och nr 62
Edgy: nr 125, nr 51 och nr 51 och nr 51 på svart, nr 65
Vampy: nr 130, nr 64

12 tankar på “Dags för NfuOh!

  1. oj.. hur ska jag kunna välja? :)
    Kunde man alltså även välja ett annat lack från NfuOh än de du tagit ut?

    Angelas senaste bloggpost: minus

  2. Ho ho ho Gissa vem som kommer att gå med i Nailmail nu då?
    Dina val är verkligen jättefina det lutar nog åt att jag beställer mer än 3……. Hör av mig igen ikväll och signar upp för nailmail. Wiiiii vad kul det ska bli!

  3. Du inser väl hoppas vilken allvarlig beslutsångest som jag kommer att ha tills den 15 april…….
    De har ju så många fina……

    Linas senaste bloggpost: Retuschering

  4. Vilken tur att jag sedan läääänge haft en önskelista färdig på alla Nfu´s jag vill ha! Behövde bara ta bort sisådär 20 lack, sen var listan klar;) Karin, du är bara bäst!

  5. Nu är jag lite hemsk men jag har 44 och har en bild på min blogg- du kan få låna den om du vill. Den visar färgen rätt bra tycker jag iallafall. Och jag vet att man inte ska göra ”reklam” för den egna bloggen på en annans blogg men det här är faktiskt bara för att hjälpa till :-P

    Veronicas senaste bloggpost: Första beställningen från Everyday minerals

Kommentarer är stängda.