fnug-hipster-1

Välkommen till denna veckas Gröna Onsdag! Om du inte besökt mig tidigare i veckan kan jag tala om att vi den här veckan har tema grönt, eller United in Green som vi kallar det. Meningen är att vi tillsammans ska öka uppmärksamheten för depressioner. Läs mer i mitt måndagsinlägg och vill du ha en egen inLinkz hittar du de koderna här.

Men om du bara vill vara med i Grön Onsdag gör du som vanligt – dvs kommenterar detta inlägg! Förmodligen gör jag som vanligt, dvs skapar ett eget kollage trots att inLinkz gjort ett jättefint sådant här nedanför. Så är du med idag i din egen blogg, instagram eller twitter – kommentera detta inlägg! Gärna före 21 och senast 22.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett skönt grönt lack från FNUG, Hipster! Detta lack färgade min gel grön, jättesnyggt! Stör mig inte så mycket eftersom jag inte har gelen synlig men bra att tänka på för er som bryr er! =) Hipster färgar! Så. Hipster är en sån där skön grön nyans, lite retrogrön. Påminner om plyschdressar från 70-80-talen, eller kanske på moderna hipsters små mössor eller nåt. Jag vet inte vad Charlotte tänkte på med namnet.

Jag har använt två lager, FNUG har ju mikroskopiska borstar men när man väl lärt sig använda dem är det inte så knepigt. Rätt bra formula på denna, täckte bra på två lager som sagt och torkade fort. Detta använde jag under Ivanka förresten, det visade jag er i måndags.

Vad tycker du om Hipster? Och är du med idag (på Grön Onsdag/United in Green)? Lämna en kommentar och rösta gärna!

fnug-hipster-6fnug-hipster-4fnug-hipster-5fnug-hipster-3fnug-hipster-2

 1. En trevlig grön, men mindre trevligt att den missfärgade. Har egentligen inget emot FNUGs borstar, man får vara beredd på att doppa penseln nån gång extra bara. Bra initiativ med United In Green för övrigt. Ska nog lyckas vara med nån dag hoppas jag, har dock dåligt(inga) med arkivgröna och faktiskt även dåligt med otestade gröna och framför allt dåligt med tid och ork att fixa gröna inlägg. Kass kombination för att haka på temavecka så klart. Men vi får se, det kanske tar sig mot slutet av veckan:) Njuter av era gröna så länge.

  • Ja, lite förvånad att det missfärgade! Vet inte om det bet mer på mitt gellack än vad det hade gjort på vanliga naglar dock. Allt är ju en vanesak, första gången blev jag helt galen på FNUGs små penslar men nu funkar det =)

   Hoppas du hinner och orkar vara med! Vore kul oavsett! Och tack! :D

 2. Jag har detta men inte använt än. Köpte ett lila FNUG lack också när du hade det på nailmail, och jag hatade formulan på den så jag har varit lite avig till att testa detta.. Men ser nu att det kanske är dags att testa.
  Jag är med idag, Zoya – Ivanka här borta :)

  • Ja, men den erfarenheten hade jag också med mina första FNUG, men nu har jag lite lärt mig deras pensel och formula. Men Hipster var helt klart bättre än det gula Goodie Bag exempelvis.

   Ivanka! Wie, kul att du är med! Krya på dig! =)

 3. Jag kan tyvärr inte vara med så mycket som jag hade velat, för jag gillar verkligen initiativet! Men idag har jag lyckats få ut ett grönt inlägg, så jag är med på United in Green idag, och även så klart Grön Onsdag!
  Hipster var riktigt härlig :)

  • Jag har faktiskt också lite grönbrist, men det får gå ändå! =)) Du är med om du kan, enklare än så kan det inte bli. Kul att du är med idag iaf!

   Hipster är riktigt härlig! =)

 4. Underbar grön som får mig att tänka på vår :-D Kan ju behövas just nu när det är tungt grått och trist väder!

  Jag är med idag,men med lite fusk,hoppas du godkänner det. Det undre lacket är grönt,men det som är huvudpersonen på bloggen idag är ett annat ;-)

 5. Härlig grön! Jag är med och jag ska minsann försöka vara med varenda dag denna veckan. Jag ska i alla fall göra mitt bästa. :)

  Jag slänger ju in små tips i mina inlägg men dagens tips kändes så dumt egentligen. När vi pratar om allvarliga depressioner så vet jag inte ett dugg. :/

  • Woop woop, jättekul!! =)

   Dina tips är jättebra, men du har rätt i att det är svårt att komma med tips för kliniska depressioner. De måste ju ofta behandlas med tunga mediciner osv. Men för oss vanliga höstledsna eller nedstämda rent allmänt är motion och dvitamin exakt vad som behövs. Kanske därför du håller dig frisk, eller hur?

 6. En gröning helt i min smak, så där gräsigt och härligt. =) Jag brukar säga varje vår om det nya gräset att ”jag önskar jag kunde vara ko en dag för nu ser gräset så härligt smaskigt och färskt ut!” (Jag vet, jag är inte riktigt klok…). Jag är med i dag!
  Pamsan, dina tips är inte dåliga, det finns en hel del man kan göra för att motverka och förbättra ”vanlig nedstämdhet” och allt som hjälper är bra. Allvarliga depressioner och kliniska depressioner är något annat och behöver förstås andra åtgärder. Jag är själv en av dem som hjälpts mycket av D-vitamintillskott. =)

  • Hahaha, Lotta den lilla kossan… Så gulligt! =)) Kul att du är med!

   Exakt, det finns olika sorters depressioner, det som är lite lurigt också. Det gäller att man träffar en läkare som tar en på allvar – antingen ger medicin vid behov eller avstår om det inte behövs.

 7. Jättefin grön, min favoritsort :) men jo, just den färgskalan verkar ha starka tendenser att färga av sig.

  Jag är också med idag, med en mörkare och höstigare nyans.

 8. HEJJA KARIN! Du är så jäkla bra! (Random pepp kommentar)
  Jag är med idag, woopwooooop!

  Jag har bara Fnug holosarna, och jag har tappat holosuget, så de står bara där i min lilla låda, med en hel hög andra holosar. Lite sugen kanske jag är, men mest på mes-holosar med mycket färg i basen. Haha!
  Men detta var fint, man får väl hoppas att det bara färgar gel och inte naglar också. :)

  • Woop woop! Tack för peppen!! :D Jag gör mitt bästa!! =) Kul att du är med!

   Fnuh-holosarna är ju dock magiska, om du vill ha tillbaka sugen kan du ju börja med dem. Lite bortkastat nu iofs…

 9. Jag hann in i tid och lyckades mickla till det alldeles själv idag;)
  Efter tant doktorn idag så for jag upp till Maxi för att leta grönt holo på rean. Grönt vart det iaf.
  Pust, klarar en dag till då:)

  Alla visar så fina lack för övrigt.

 10. Ursnygg grön! Wow!

  Jag är med, gärna i båda om man får trots att man är oteknisk och inte förstår sig på koderiet. I bästa fall kanske jag kan fixa det till helgen, och kanske även få till ett grönt öga :)

 11. Jag är gärna med på grön onsdag. lite sen jag vet, precis fixat inlägget… hinner inte försöka klura ut hur länksystemet fungerar tyvärr.

 12. Grön är ju min favofärg men just detta är inte den nyans jag plockar först bland alla gröna nyanser som finns. Fast när jag väl bar färgen (inte av detta märke dock) så gillade jag den mer än jag trodde. Retrokänsla håller jag dessutom med om. Har inga fnug men känner mig inte alls sugen när du berättar om penslarna, jag har rätt så breda naglar och fullkomligt hatar att behöva fylla på med ny färg flera flera gånger per nagel, resultatet brukar inte bli så bra för mig då heller eftersom man ”smetar” runt för mycket. Ajja, det var mina små gnäll. :)

  • Så kan det vara ibland! Jag kan känna att ”gud så tråkigt med ett vanligt krämlack”, sedan går man med det i flera dagar och bara älskar det. FNUGs penslar är grymt små, men samtidigt lär man sig använda dem. Men ja, trist om man hela tiden måste doppa…

   Och du får gnälla =)

Comments are closed.