colorclub-warhol-1

Satte mig och swatchade lite rosa och grönt idag på förmiddagen, synd att det är mulet bara. Men bilderna får duga som de är =) Idag tänkte jag vara med på United in Pink igen, ni hittar länk till de andras bidrag längst ner i detta inlägg.

Glöm nu inte bort att känna igenom dina bröst nästa gång du duschar!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett riktigt neonrosa lack från Color Clubs kollektion Poptastic. Ni har tidigare sett Twiggie och Almost Famous från denna kollektion och nu är det dags för Warhol. Det här är en riktig neonig rosa, även om den inte torkade så matt så är den skrikig. Tyvärr är det ju omöjligt att fota neoner, så ni får ha lite fantasi här! Det är en rejäl neonrosa nyans och ja, bilderna är riktigt kassa… Så svårt att få färgen rätt.

Två lager för maximal täckning, det är en ganska tjock formula på dessa men det kan också bero på att det är en tre år gammal flaska. Inget skimmer eller andra effekter, bara en fin rosa.

Vad tycker du om detta? Glöm inte bort att rösta, det var inte många som röstade på Grenade igår!

colorclub-warhol-2colorclub-warhol-4colorclub-warhol-3colorclub-warhol-5colorclub-warhol-6colorclub-warhol-7

 

An InLinkz Link-up

Comments are closed.